Choix-uri umplute cu salata de vinete

sâmbătă, 27 martie 2010



Ingrediente:

100 ml ulei,
200 ml apa,
200 g faina,
4 oua(sau 5,daca sunt mici)

Mod de preparare:

Apa si uleiul (puse intr-o cratita) se pun pe aragaz pana dau in clocot.Se da cratita de pe foc , se adauga faina,toata o data,se amesteca bine si se lasa sa se racoreasca.Cand e calduta(nu rece de tot),se pun ouale,unul cate unul,amestecand continuu.

*am respectat reteta dar nush de ce, dupa 1 minut de la scoaterea din cuptor, s-au lasat.dar m-am descurcat eu si asa
-am facut salata de vinete(vinetele se dau pe masina impreuna cu ceapa, se adauga maioneza si sare dupa gust)

-choix-urilor li se taie capacelul si se umplu cu salata de vinete(se mai poate folosi: icre, branza, pate..)



Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Gatitul pentru incepatori Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino