Mere in foietaj

marți, 30 martie 2010



Ingrediente:

1 pachet aluat de foietaj 800g
18 mere micute
zahar si scortisoara
1 ou pt uns

Mod de preparare:

-aluatul de foietaj se intinde pe suprafata de lucru pe care a fost pudrata un pic de faina(sa nu se lipeasca)
-merele se spala, se curata de coaja si de miez(mijlocul marului-raman doar peretii).merele astfel rezultate se pun pe 1-2 farfurii, in mijlocul lor adaugandu-se un pic de scortisoara si de zahar

-aluatul se taie in patratele(eu am facut 18 patratele).se pune un mar intr-o patratica, se acopera cu aluat si se pune in tava unsa cu ulei sau "tapetata"cu hartie de copt



-se bate oul si se ung foietajele astfel rezultate
-se da la cuptor la foc mic pt 30-40minute(verificati)




Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Gatitul pentru incepatori Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino