Pasca cu ciocolata

sâmbătă, 27 martie 2010



Cea mai buna pasca de cioco ever, cu muulta crema de ciocolata :X.

Ingrediente:

-pt aluat-
250g faina
125g margarina/unt
1 ou
65g zahar
sare
-pt umplutura-100g ciocolata de menaj
2 linguri cacao
2 linguri faina
200ml lapte
4 oua
100g margarina
zahar vanilat
1/2 esenta de vanilie

Mod de preparare:

-se amesteca bine margarina si zaharul; se adauga oul, faina si sarea; aluatul rezultat se la frigider pentru 1-2 ore



-se intinde cu sucitorul si se aseaza in forma tapetata cu unt si faina sau cu hartie de copt; peste blatul de tarta se aseaza o foaie de copt si deasupra se pun fasole/nuci ca sa nu se umfle aluatul; se da la cuptor pentru 15-20 minute; cand e gata, se scoate din cuptor si se dau la o parte fasolele/nuca



-se topeste ciocolata in baie de aburi, se adauga margarina, faina, cacaua, vanilia;se toarna laptele treptat si se amesteca pana compozitia se ingroasa; separat se bat ouale cu zaharul si se toarna peste ciocolata






-se toarna compozitia din cioco si se da din nou la cuptor pt 20 min; cu 5 minute inainte de a fi scoasa se pot adauga jumatati de nuci; inainte de servire se pudreaza cu zahar



Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Gatitul pentru incepatori Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino