Rulada cu crema

marți, 23 martie 2010



Ingrediente:
- 4 oua
- 4 linguri de zahar
- 4 linguri de ulei
- 4 linguri de faina
- 250 ml lapte pt crema
- crema de prajituri din comert(am folosit crema fructe de padure si crema de ciocolata pentru prajituri)

Mod de preparare:
-galbenusurile se separa de albus
-albusul se bate spuma tare
-galbenusurile se freaca cu zaharul
-pe urma se toarna peste albus si se adauga faina (eu de obicei pun 5 linguri, in reteta scrie 4) si uleiul. daca se vrea mai aromat blatul se poate adauga si esenta
-se amesteca bine pana se obtine urmatoarea compozitie
-in tava se pune hartie de copt si se unge bine cu ulei
-se toarna compozitia in tava si se baga la cuptor pt 10 min
-in timp ce se raceste blatul se face crema
- se scoate blatul din tava , iar jumatate din cantitatea de crema se intinde pe deasupra
-se ruleaza si se pune pe farfurie


Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Gatitul pentru incepatori Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino