Cornulete aperitiv

marți, 23 martie 2010



O reteta foarte buna de la o persoana foarte draga mie.

Ingrediente:

450g branza de burduf
1 lingurita de sare
1 pachet de pargarina
1 ou
1 lingurita de bicarbonat stins cu 1 lingurita de otet
faina cat cuprinde

Mod de preparare:

-margarina se pune intr-o ulcica si se pune pe foc pana se topeste
-se amesteca branza cu margarina topita, se adauga bicarbonatul stins, sarea si faina si se framanta
-se pune la dospit vreo 30 min
-se intinde o foaie, se taie in forma de "rozeta"si se pune ce doriti(salam/pastrama samd, castraveti murati, gogosari..)


-dupa ce am pus cornuletele in tava unsa cu ulei si deasupra am pus o hartie de copt, le-am uns cu oul batut si am pus cate un pic de cascaval ras pe fiecare din cornulete





Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Gatitul pentru incepatori Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino