Pizza de post

marți, 30 martie 2010



Ingrediente pentru 2 tavi:

1kg faina
500ml apa calduta
1 lingura sare
1 cubulet de drojdie

1 conserva de porumb dulce
3 conserve de ciuperci
masline
cascaval de post
bulion

Mod de preparare:

-se face aluatul(se cerne faina; intr-un vas separat se amesteca drojdia cu apa calduta care apoi se adauga peste faina.se adauga si sarea si se framanta.se adauga si ulei ca sa nu se lipeasca de maini si aluatul sa fie pufos.se pune la crescut intr-un loc caldut , acoperit, pentru 30-50minute)

-peste aluat se intinde bulionul

-se adauga ciupercile si maslinele

-se adauga porumbul

-se adauga cascavalul ras

-se da la cuptor pentru 30-35 minute la foc mic


Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Gatitul pentru incepatori Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino