CakePops

luni, 21 ianuarie 2013

Cea mai simpla si delicioasa reteta de cakepops.

Ingrediente(pentru aprox. 20 bilute):

- 400g blat de tort/pandispan
- 4 linguri dulceata/ganache de ciocolata
- betisoare de plastic
- ciocolata alba/neagra/candy melt pentru topit

Mod de preparare:

- blatul de tort se rupe bucatele, se adauga dulceata si se mixeaza bine pana e totul omogen si rezulta un "aluat" ce se poate modela(daca inca nu se poate modela atunci mai adaugati o lingura de dulceata)
- se da compozitia la rece pentru 1-2 ore
- se formeaza bilute de circa 20g si se aseaza pe o farfurie/tava pe care am pus hartie de copt
- se topeste ciocolata/candy melt
- se ia cate un betisor din plastic, se introduce unul din capete in ciocolata topita si apoi se introduce in biluta din blat aproape pana in capat
- dupa ce s-au introdus toate betisoarele, se dau cakepops-urile la frigider pentru 30min-1 ora
- fiecare cakepops se trece prin ciocolata topita si se da iar la frigider pentru 1-2 ore pana se intareste ciocolata


Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Gatitul pentru incepatori Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino